Over ons

Wie zijn wij

WOZkrediet.net is een initiatief van AllCredit , intermediair op het gebied van WOZ  leningen, hypotheken en verzekeringen.

Wij adviseren u deskundig en kosteloos om Het WOZ krediet  te vinden die het beste past bij uw persoonlijke en financiële situatie Wij werken samen met verschillende banken en kunnen u daarom de laagste mogelijke rente bieden. Bovendien rekenen wij bij het afsluiten van een  WOZ krediet  géén advies- of bemiddelingskosten.

Het contact voor de afhandeling van  het WOZ krediet  verloopt per telefoon, via de mail of chat en er komt dus geen adviseur bij u thuis. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het verstrekken van leningen. Op onze activiteiten is de Wet Financieel Toezicht (Wft) van toepassing.

Onze dienstverlening voldoet aan de eisen die aan financieel dienstverleners gesteld worden en wij beschikken over een Wft-vergunning van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12020126.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u naar onze website www.allcredit.nl gaan.

Vraag vrijblijvende woz krediet offerte aan

Adresgegevens

Contact informatie

Onze klanten

Via wozkrediet.net kreeg ik al heel spoedig  een sluitende offerte voor een woz krediet. De opgevrraagde offerte had een duidelijke opzet en ik begreep direct waar het over ging en hoeveel het kostte. Ik kan WOZkrediet.net van harte aanbevelen.
Bianca van Swalmen.  Oudendijk