Overwaarde Huis

Nu genieten of wachten?

Je kunt ieder moment genieten van de overwaarde van je huis, maar wat wil je zelf? Ontdek je mogelijkheden maar eens en kijk eens om je heen waar anderen gebruik van maken. Er zijn namelijk mensen die iedere maand af willen lossen, maar er zijn ook mensen die alleen de rente betalen en verder niets aflossen aan het huis. Wat je doet is natuurlijk een eigen keuze, maar het gaat er wel om dat je na verloop van tijd het huis hebt afgelost. Veel mensen willen zo snel mogelijk aflossen zodat de kinderen later nog een mooi spaarcentje hebben.

Dit zou een goed doel kunnen zijn om daarvoor zo snel mogelijk alles af te lossen, maar dit heb je niet altijd zelf in de hand. Je moet het maandelijks aan kunnen om een vast bedrag af te lossen. Als je per jaar bijv. 20.000 euro af kunt lossen dan wil dat zeggen dat je ook minder rente moet betalen. Dit kan voor jou een goede keuze zijn, probeer daar achter te komen wat voor jou haalbaar is. Pak even alle vaste lasten bij de hand en maak een overzicht zodat je weet wat er mogelijk is. Het gaat er om dat je uit kunt rekenen hoeveel je aan het einde van het jaar af kunt lossen. Zet dat geld iedere maand even op een andere rekening zodat je dat aan het einde van het jaar kunt gebruiken om af te lossen. Als je het op de gewone rekening laat staan is de kans groot dat je het per ongeluk toch opmaakt of hier een keer van op vakantie wil gaan, opzij zetten dus en aflossen! 

Genieten van de overwaarde

Als je dat zou willen kun je nu genieten van de overwaarde op je huis. Het is goed dat je daar even wat leuke dingen van gaat doen, je moet namelijk leven en er ook echt van kunnen genieten. Dit gaat natuurlijk wel lukken als je van de overwaarde kunt genieten. Steeds meer mensen maken deze keuze, dit is dan ook een verstandige keuze wanneer je op deze manier wil genieten, iedereen doet dat op een andere manier. Ontdek maar eens wat het voor jou kan betekenen als je met de overwaarde gaat genieten, het kan voor jou namelijk een goede keuze zijn, maar dat kun je nu maar beter zelf onderzoeken.

Vraag in de omgeving ook eens rond welke mensen hier gebruik van maken, wellicht kunnen zij je nog tips geven over hoe je dat het beste kunt doen en dan zorg jij er voor dat je heerlijk kunt genieten. De beste keuze maak je toch zelf, ontdek daarom nu wat je kunt doen met de overwaarde van je huis, er zijn namelijk meer mogelijkheden die je gaandeweg de zoektocht tegen gaat komen. Lees er daarom meer over en ontdek wat jouw kansen zijn zodat je kunt genieten van deze overwaarde van je huis!

Vraag vrijblijvende woz krediet offerte aan

Adresgegevens

Contact informatie

Onze klanten

Via wozkrediet.net kreeg ik al heel spoedig  een sluitende offerte voor een woz krediet. De opgevrraagde offerte had een duidelijke opzet en ik begreep direct waar het over ging en hoeveel het kostte. Ik kan WOZkrediet.net van harte aanbevelen.
Bianca van Swalmen.  Oudendijk