Op zoek naar traplift?

traplift
Traplift, stoellift thyssenkrupp Home Solutions.
Alle trapliften in één oogopslag. Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren thyssenkrupp Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001 Vergelijk onze trapliften.
Comfortlift: traplift, hefplateau, huislift of goederenlift.
Mensen terug mobiel maken: dat is wat we goed en vooral gewoon graag doen. Traplift op maat. Veilig en comfortabel terug de trap op en af? Langer genieten van uw eigen woning? Wij helpen u graag op weg! Of u nu een rechte trap heeft of net een hele smalle met bochten: wij hebben een traplift voor elke soort trap. Bekijk hier ons traplift aanbod. Zorgeloos de trap op en af? Met een rolstoel kan dat een zware opgave zijn. Onze hefplateaus en plateauliften passen op nagenoeg elke trap, of het nu gaat om een rechte trap, een trap met meerdere verdiepingen of een trap met bochten. Comfortlift Orona biedt u het ruimste aanbod hefplateaus in België. Neem hier een kijkje in ons aanbod. Naast trapliften en hefplateaus plaatsen wij ook diverse types huisliften! Huisliften voor in grote of kleine woningen, met of zonder schachtput en volledig afgestemd op uw behoefte. Zowel voor bouwondernemingen, architecten als particulieren. Bekijk hier ons aanbod. Van een handige transportlift voor de grootkeuken tot een industriële goederenlift voor grote magazijnen en opslagruimtes: wij hebben het in huis! Onze goederenliften brengen de grootste zwaargewichten eenvoudig naar de juiste plek.
Vind uw traplift PractiComfort.
Hoeveel verdiepingen wilt u bereiken met de traplift? 2 of meer. Hoe snel heeft u de traplift nodig? Waarmee kunnen wij u helpen? Meer weten over de trapliften van PractiComfort? Bekijk onze video. Waarom een traplift als u een echte lift kunt hebben?
Trapliften voor elke trap Handicare Trapliften.
Waar begin ik? Bent u op zoek naar een traplift? Dan komt er veel informatie op u af. Als ervaren trapliftspecialist vinden we het onze taak om u duidelijkheid te geven. Onze medewerkers zijn dagelijks met trapliften in de weer: van ontwikkeling en productie tot optimalisatie. Dankzij hun kennis en ervaring, krijgt u een correct antwoord op de meest voorkomende vragen over trapliften. Onze nieuwste innovatie voor uw rechte trap. Maak kennis met onze nieuwste innovatie: de Handicare 1100. Deze rechte traplift heeft de smalste rail ter wereld. Hierdoor blijft er veel vrije ruimte op de trap over voor andere trapgebruikers.

Contacteer ons